
Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νάιτζελ Χέιζ- Ντέιβις για έξι εβδομάδες λόγω τραυματισμού στο χέρι - Τα ματς που θα χάσει.
Νέο σημαντικό πλήγμα για τον Παναθηναϊκό μετά τον τραυματισμό του Κέντρικ Ναν, αυτή τη φορά με τον Νάιτζελ Χέιζ- Ντέιβις. Ο Αμερικανός φόργουρντ τραυματίστηκε στο αριστερό του χέρι και θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες.
Ο τραυματισμός προέκυψε στη σημερινή προπόνηση των «Πρασίνων» στο Telekom Center Athens. Ο άσος του «Τριφυλλιού» διακομίστηκε στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» όπου διαπιστώθηκε ακριβώς το μέγεθος του τραυματισμού. Συγκεκριμένα, υπέστη κάταγμα τετάρτου μετακαρπίου και του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας.
Ο Χέιζ- Ντέιβις θα απουσιάσει στο υπόλοιπο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού καθώς επίσης θα χάσει και τα παιχνίδια του ελληνικού Σούπερ Καπ και τα πρώτα ματς της Euroleague. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκτά πλεόν έναν ακόμα σοβαρό αγωνιστικό πονοκέφαλο και καλείται να βρει λύση.
Τα ματς που θα απουσιάσει
Ο Χέιζ-Ντέιβις θα χάσει το Super Cup που θα γίνει στη Ρόδο το διήμερο 25-26/9, τις πρώτες αγωνιστικές της GBL και τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της EuroLeague.
Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Παρί στο Telekom Center Athens στην πρεμιέρα της κανονικής περιόδου (24/9 στις 21:15), θα μείνει εκεί για να παίξει με την Βιλερμπάν (30/9 στις 21:15), θα συνεχίσει στο ΟΑΚΑ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (2/10 στις 21:15) και θα δώσει και τέταρτο ματς στο γήπεδό του με την Φενέρμπαχτσε (8/10 στις 21:15).
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.



















