Παίρνει τον Έρικ Γκριν για αντικαταστάτη του Ένις η Φενέρ

Παίρνει τον Έρικ Γκριν για αντικαταστάτη του Ένις η Φενέρ

Στο πρόσωπο του Έρικ Γκριν από ότι φαίνεται βρήκε τον αντικαταστάτη του Τάιλερ Ένις η Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «beIN Sports» και ο Ισμαήλ Σενιόλ.

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά της Φενέρμπαχτσε στον τραυματισμό του Τάιλερ Ένις, καθώς σύμφωνα με το «beIN Sports» και τον Ισμαήλ Σενιόλ η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρήκε τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Καναδού γκάρντ, ο οποίος θα χάσει σχεδόν όλη τη σεζόν.

Η πρωταθλήτρια Τουρκίας έχει συμφωνήσει με τον Έρικ Γκριν, ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό για μια χρονιά (2016-2017), ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν στην Βαλένθια. Ο Αμερικανός γκάρντ ήταν μέχρι πρότινος free agent, αλλά όπως όλα δείχνουν θα μετακομίσει στον Βόσπορο για λογαριασμό της φιναλίστ της προηγούμενης Ευρωλίγκας.

Την προηγούμενη χρονιά ο 26χρονος άσος είχε κατά μέσο όρο 14,4 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και είναι έτοιμος να συμπληρώσει την περιφέρεια των Τούρκων η οποία αποτελείται από τους Μπόμπι Ντίξον, Σινάν Γκιουλέρ, Μελίχ Μαχμούτογλου και Μάρκο Γκούντουριτς αλλά και τον Κώστα Σλούκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ