Μπλατ : «Να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις»

Μπλατ : «Να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις»

Ως μία κακή παρένθεση χαρακτήρισε την ήττα από την Αρμάνι ο Ντέιβιντ Μπλατ και τόνισε ότι η αναμέτρηση με την Μακάμπι είναι η ευκαιρία να επανέρθει η ομάδα στις καλές εμφανίσεις.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ εντός έδρας αύριο Πέμπτη (25/10) για την 4η αγωνιστική της Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και όπως δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ να αποδείξουν ότι το πραγματικό πρόσωπο της ομάδας ήταν αυτό που έδειξε στις δύο εκτός έδρας νίκες. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν αισιόδοξος ότι η ομάδα μπορεί να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες με αντίπαλο τους Ισραηλινούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ:

«Θα πρέπει να βγούμε να αποδείξουμε ότι οι δύο εκτός έδρας νίκες που κάναμε ήταν αντιπροσωπευτικές της ομάδας που είμαστε. Βραδιές σαν αυτή με την Αρμάνι μπορούν να συμβούν σε μια νέα ομάδα. Αισιοδοξώ πως θα επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις».

Για την Μακάμπι είπε: «Η Μακάμπι έχει ταλέντο και αθλητικότητα. Θα πρέπει να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ για να κερδίσουμε».

Για το αν τον προβληματίζει ο τρόπος που αγωνίζεται η Μακάμπι, που είναι παρόμοιος με αυτόν της Αρμάνι: «Ας μην ξεχνάμε πως ο στόχος του παιχνιδιού είναι να σκοράρεις περισσότερο από τον αντίπαλο. Στα δύο πρώτα ματς κερδίσαμε παίζοντας σε υψηλό σκορ, στο τρίτο ήμασταν πολύ άστοχοι στα τρίποντα και στις βολές. Ας ελπίσουμε να παίξουμε σκληρά, να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιο εύστοχοι αυτή τη φορά».

Για τα συναισθήματά του που αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα: «Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω τη Μακάμπι. Φυσικά υπάρχει ιστορία μεταξύ μας, καλή ιστορία, υπάρχουν και αισθήματα, αλλά είμαι 100% αφοσιωμένος σε αυτό που κάνω με τον Ολυμπιακό. Θα χαρώ που θα δω ανθρώπους της Μακάμπι, αλλά είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να είναι η σπουδαία ομάδα που πάντα ήταν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ