Μάντζαρης: «Έχουμε αφήσει πίσω το ματς με την Αρμάνι»

Μάντζαρης: «Έχουμε αφήσει πίσω το ματς με την Αρμάνι»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν αφήσει πίσω το ματς με την Αρμάνι.

Κατηγορηματικός ότι ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω την εμφάνιση κόντρα στην Αρμάνι ήταν ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο διεθνής πλέι μέικερ τόνισε επίσης ότι οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη  διάρκεια του αγώνα για να αποφευχθούν παιχνίδια όπως αυτό απέναντι στην Αρμάνι, με την ομάδα του Πειραιά να παθαίνει ένα «μπλακ-άουτ» στα τελευταία 15 λεπτά της αναμέτρησης. Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μάντζαρης:

«Έχουμε αφήσει πίσω το ματς με την Αρμάνι. Δείξαμε βελτίωση στο κομμάτι της διάθεσης και της άμυνας απέναντι στον Ήφαιστο και πρέπει να συνεχίσουμε. Η Μακάμπι έχει πολύ ταλέντο στην επίθεση. Σίγουρα πρέπει να σκοράρουμε μπροστά, αλλά θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα».

Ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Οι ομάδες αυτές βασίζονται στα γκαρντ. Όλα ξεκινούν από τον Γουίλμπεκιν και είναι δουλειά μας να τον περιορίσουμε ομαδικά. Έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό για να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με τον αγώνα με την Αρμάνι. Ήταν κακό που στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ είχαμε τέτοια εικόνα στα τελευταία 15 λεπτά, που εξαφανιστήκαμε από το γήπεδο. Πρέπει να είμαστε για 40 λεπτά αυτοί που πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ