Πρίντεζης: «Είναι η πιο δύσκολη Euroleague φέτος»

Πρίντεζης: «Είναι η πιο δύσκολη Euroleague φέτος»

Δυσκολότερη από ότι τα τελευταία χρόνια θεωρεί τη φετινή διοργάνωση της Euroleague o Γιώργος Πρίντεζης

Ο Ολυμπιακός επικράτησε μe 88-80 της Μακάμπι Τελ Αβιβ στο ΣΕΦ για την 4η αγωνιστική της Euroleague και έφτασε τις τρεις νίκες στον φετινό θεσμό.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο υπαρχηγός των ερυθρόλευκων, Γιώργος Πρίντεζης, μίλησε στην κάμερα της Nova για την έκβαση του αγώνα, τη φετινή διοργάνωση, αλλά και την απόδοση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Μακάμπι είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα έδειξε πως όσο προβάδισμα και αν έχει πάρει ο αντίπαλος μπορεί να γυρίσει το ματς. Παίξαμε καλά στην άμυνα και αυτό μας έδωσε τη νίκη. Χρειάζεται το ροτέισιον σε όλη τη χρονιά. Η μπάλα περνάει απ’ όλους κι έτσι πολλοί νιώθουν χρήσιμοι με τον τρόπο που παίζουμε πλέον. Είναι σημαντικό να έχεις πολλούς πρωταγωνιστές.

Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ. Είναι η πιο δύσκολη Ευρωλίγκα φέτος. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Δεν έχουμε καταφέρει κάτι. Χρειάζεται πολύ δουλειά για να πούμε πως έχουμε καταφέρει κάτι. Είναι λογικά τα σκαμπανεβάσματα. Είναι ένας νέος τρόπος παιχνιδιού. Ίσως χάνουμε το ρυθμό μας, αλλά πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στις προπονήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ