Βατούτιν: «Μπλατ, ο Βασιλιάς των δημοσίων σχέσεων»

Βατούτιν: «Μπλατ, ο Βασιλιάς των δημοσίων σχέσεων»

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ στάθηκε στον προπονητή του Ολυμπιακού και για την αναμέτρηση με την ομάδα του την Πέμπτη.

Ο Αντρέι Βατούτιν παραχώρησε συνέντευξη σε ρωσικό Μέσο (mk.ru) και στάθηκε για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και τις σχέσεις του με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ δήλωσε:
-Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την παρουσία του Ντέιβιντ Μπλατ: «Για μένα όχι. Έχουμε μία εξαιρετική σχέση με τον Ντέιβιντ. Ο Μπλατ είναι ένας από τους πιο αγαπητούς προπονητές στη Ρωσία για προφανείς λόγους. Με την εθνική ομάδα κατάφερε μία τεράστια επιτυχία στο Eurobasket του 2007. Επίσης, ο Μπλατ είναι ο βασιλιάς των δημοσίων σχέσεων και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στη χώρα μας. Πριν το ματς θα τον κάνουμε μία μεγάλη αγκαλιά, αλλά μετά θα προσπαθήσουμε να τον νικήσουμε».

-Για το καλό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη φετινή Euroleague: «Για τον λόγο αυτό το παιχνίδι θα μας δείξει την κατάσταση που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή. Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι από τα πιο σοβαρά τεστ στο ξεκίνημα της σεζόν».

-Για το αν ποτέ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε επαφή με τον Αμερικανοϊσραηλινό: «Θα δώσω την είδηση: Ποτέ δεν καθίσαμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Δεν φτάσαμε ποτέ σε συμφωνία. Γενικά, πάντα υπάρχουν φήμες στον αθλητισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ