Ροντρίγκεθ: «Δεν ξέρω για την κατάρα του Ολυμπιακού, δεν ήμουν εδώ»

Ροντρίγκεθ: «Δεν ξέρω για την κατάρα του Ολυμπιακού, δεν ήμουν εδώ»

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησε για τη νίκη της ΤΣΣΚΑ επί του Ολυμπιακού και την κατάρα των Final Four που βρίσκει πάντα ηττημένους τους Ρώσους

Ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, πραγματοποίησε δηλώσεις σε ρώσικο σάιτ, μετά τη νίκη της «ομάδας του στρατού» επί των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο αγώνας ήταν σκληρός. Η απόδοσή μας δεν ήταν αρκετά καλή. Χάσαμε πολλά σουτ. Συνήθως σκοράρουμε κοντά στους 90 πόντους. Παρόλα αυτά, η νίκη επί του Ολυμπιακού με 69 πόντους είναι ένα καλό σημάδι. Παίξαμε καλή άμυνα, η οποία δεν είναι εύκολη σε έναν αγώνα με έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η απόδοση μου έπεσε λίγο. Πρέπει να διαβάζουμε σωστά το παιχνίδι. Μετά την τρίτη περίοδο, άλλοι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά. Ο Ουίλ (Κλάιμπερν) και ο Κόρι (Χίγκινς) ήταν καταπληκτικοί. Είμαστε ομάδα, δεν είμαι εγωιστής, το μόνο που θέλω είναι να παίξουμε καλύτερα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείς να βασιστείς στις ατομικές ικανότητες, αλλά δεν θα κερδίσουμε τίποτα αν δεν είμαστε ομάδα.

Δεν ξέρω για την κατάρα του Ολυμπιακού. Δεν ήμουν σε αυτά τα Φάιναλ Φορ. Φυσικά, γνωρίζω ότι στο παρελθόν υπήρχαν κάποιες ιδιαίτερες καταστάσεις. Αλλά τώρα δεν κοιτάζουμε το παρελθόν. Είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός θα βελτιωθεί στη συνέχεια, όπως και εμείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ