Λάσο: «Αγαπάμε τον Ντόντσιτς, αλλά μπορούμε και χωρίς αυτόν»

Λάσο: «Αγαπάμε τον Ντόντσιτς, αλλά μπορούμε και χωρίς αυτόν»

Στην κατάσταση που επικρατεί στην Ρεάλ Μαδρίτης μετά από την αποχώρηση του Λούκα Ντόντσιτς μίλησε ο Πάμπλο Λάσο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται από την Ζαλγκίρις Κάουνας για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο προπονητής της Βασίλισσας, μιλώντας σε λιθουανικό μέσο μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στους «μερένχες» μετά από την αποχώρηση του Λούκα Ντόντσιτς, τους τίτλους που έχει κατακτήσει όσο είναι προπονητής της «βασίλισσας» αλλά και ποια στοιχεία πρέπει να έχει ένας παίκτης για να μπορεί να αγωνιστεί στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Πιο αναλυτικά, ο 51χρονος τεχνικός μίλησε για τα εξής:

Σε τι κατάσταση είναι η Ρεάλ μετά τον Ντόντσιτς: «Δεν το σκεφτόμαστε πολύ. Ασφαλώς αγαπάμε τον Λούκα. Είπε ότι θα επιστρέψει στη Μαδρίτη μόλις τελειώσει τη σεζόν στο ΝΒΑ, επειδή του λείπουμε. Ομως τώρα πρέπει να παίξουμε διαφορετικά και έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να βγουν μπροστά»

Για τους τίτλους που έχει κατακτήσει με την «βασίλισσα»: «Θυμάμαι τον πρώτο μου τίτλο όταν κατακτήσαμε το κύπελλο στη Βαρκελώνη. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ κατέβηκε κάτω στα αποδυτήρια και το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν: ΟΚ, τώρα πρέπει να πάρεις το πρωτάθλημα».

Για το τι χρειάζεται κάποιος για να παίξει στη Ρεάλ: «Πάντα λέω: Το πιο δύσκολο δεν είναι να γίνεις παίκτης της Ρεάλ. Είναι να παίξεις στη Ρεάλ. Είναι ζόρικο πράγμα. Αναζητούμε τους παίκτες που μπορούν πραγματικά να το καταλάβουν»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ