Μπαρτζώκας: «Να παίξουμε πιο γρήγορα από αυτό που θέλει η Μπαρτσελόνα»

Μπαρτζώκας: «Να παίξουμε πιο γρήγορα από αυτό που θέλει η Μπαρτσελόνα»

Στον έλεγχο του ρυθμού στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση της Χίμκι κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Η Χίμκι υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του πριν από το ματς με τους «μπλαουγκράνα» στάθηκε ιδιαίτερα στον τρόπο παιχνιδιού των Ισπανών και το αργό παιχνίδι, με σετ επιθέσεις που επιδιώκουν στις αναμετρήσεις τους. Έτσι τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να ανεβάσει τον ρυθμό και να «ξεβολέψει» τους Καταλανούς. Πιο αναλυτικά ο Έλληνας κόουτς δήλωσε:

«H Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα με πολλή ποιότητα και ένα από τα βαθύτερα ρόστερ στην Euroleague. Έχουμε 15 παίκτες υψηλής ποιότητας. Επομένως, ο ο καθένας καταλαβαίνει πώς δύσκολο είναι να παίξεις εναντίον τους. Έχουν δύο πολύ καλούς δημιουργούς, τον Πάνγκος και τον Ερτέλ, και άλλους παίκτες που έχουν γνώση του μπάσκετ σε κάθε θέση. Έχουν σπουδαίες προσθήκες όπως ο Σίνγκλετον ο οποίος εκτός από την κλάση του στην επίθεση μπορεί να είναι παράγοντας στην άμυνα.

Επίσης, υπάρχει ο Τόμιτς ο οποίος είναι ο πιο ποιοτικός ψηλός στην Ευρώπη τώρα. Το επιθετικό ταλέντο του είναι αξιοσημείωτο. Με τον τρόπο που παίζουν, εννοώ στο σετ ματς, ο Τόμιτς έχει καλούς αριθμούς. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να παίξουμε πιο γρήγορα από ό,τι θέλουν. Επίσης πρέπει να παίξουμε μαζί σαν ομάδα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ