Σλούκας: «Δεν είχα νικήσει ποτέ στο ΣΕΦ»

Σλούκας: «Δεν είχα νικήσει ποτέ στο ΣΕΦ»

Ο ηγέτης της Φενερμπαχτσέ μίλησε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και ευχαρίστησε τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για τα καλά του λόγια.

Ο Κώστας Σλούκας πήρε από το χέρι τη Φενερμπαχτσέ και τη βοήθησε να φύγει με το διπλό από το ΣΕΦ. Ο διεθνής άσος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κέρδισε τα εύσημα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος τον χαρακτήρισε ως τον ηγέτη της τούρκικης ομάδας.

Ο διεθνής άσος από την πλευρά του μετά το τέλος της αναμέτρησης ευχαρίστησε τον Σέρβο τεχνικό για τα καλά του λόγια και στάθηκε στο γεγονός ότι κέρδισε για πρώτη φορά στο ΣΕΦ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η Φενέρ αντιμετώπισε μια εξαιρετική ομάδα σε μία δύσκολη έδρα και παρότι δεν έπαιξε ο Βέσελι κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Συγκεκριμένα, ο ηγέτης της τούρκικης ομάδας ανέφερε: «Σίγουρα η αντίδρασή μου ήταν κάπως υπερβολική. Το παράκανα λίγο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν σέβομαι τον κόσμο του Ολυμπιακού και τα χρόνια που πέρασα εδώ. Γιατί έκανα πολύ μεγάλες επιτυχίες με τον Ολυμπιακό. Πέρα απ’ αυτό, αυτό που δεν πρέπει να ξεχνά ο κόσμος και γενικότερα όλοι, είναι ότι για 40 λεπτά δυστυχώς, έτσι είναι η κατάσταση, με τον Ολυμπιακό είμαι αντίπαλος μέσα στο γήπεδο. Τώρα το ότι μου βγήκε πραγματικά εκείνη τη στιγμή η αντίδραση αυτή, γιατί γνώριζα πως ήταν ένα πολύ μεγάλο τρίποντo και μας χάριζε τη νίκη… τι να κάνω;»

και συνέχισε λέγοντας: «Ευχαριστώ τον κόουτς, τον εκτιμώ και έχουμε καταπληκτική σχέση. Παίξαμε ένα δύσκολο ματς. Ήταν δύσκολο και για εμένα, δεν είχα νικήσει ποτέ εδώ. Είναι εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός, ειδικά στην έδρα του. Παίξαμε χωρίς τον Βέσελι, είναι μεγάλη υπόθεση. Του αφιερώνουμε τη νίκη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ