Γουίλιαμς – Γκος: «Δεν χάνω την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου»

Γουίλιαμς – Γκος: «Δεν χάνω την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου»

Ο Αμερικανός μίλησε για την τελευταία φάση του παιχνιδιού με τη Φενέρ και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να αποκτήσουν καλύτερη χημεία μεταξύ τους.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος επιλέχθηκε από τον Ντέιβιντ Μπλατ να εκτελέσει την τελευταία επίθεση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και μοιραία οι Ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα από την τούρκικη ομάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και θέλει να έχει την τελευταία επίθεση, αλλά αυτή τη φορά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Παράλληλα, τόνισε ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν ακόμα χημεία μεταξύ τους και δουλεύουν σκληρά, προκειμένου να φτάσουν άμεσα στο επιθυμητό επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα κενά διαστήματα: «Είναι θέμα χημείας. Είμαστε νέα ομάδα και για να κερδίσουμε τέτοια παιχνίδια θέλουμε χημεία. Εμείς αυτό δεν το έχουμε. Είναι ακόμα νωρίς και το δουλεύουμε και πιστεύω πως στη συνέχεια θα έχουμε φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα».

Για φάση που έκρινε το ματς: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και θέλω να έχω την μπάλα στο τέλος. Η μπάλα γλίστρησε για λίγο, όμως σούταρα στο τέλος. Δεν χάνω την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Σίγουρα θα ήθελα η τελευταία φάση να ήταν διαφορετική και να νικούσαμε».

Για το αν νιώθει έτοιμος για να κάνει το επόμενο βήμα: «Νιώθω έτοιμος, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψω με την ομάδα. Είναι οι μικρές λεπτομέρειες που θα μας βοηθήσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ