Θέλει να διευρύνει το σερί με ένα μεγάλο διπλό ο Παναθηναϊκός

Θέλει να διευρύνει το σερί με ένα μεγάλο διπλό ο Παναθηναϊκός

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη της Εφές (19:30) για την 7η αγωνιστική της Euroleague και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της τετράδας, αλλά και για να σημειώσει επιτέλους ένα μεγάλο διπλό.

O Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Αναντολού Εφές για την 7η αγωνιστική της Euroleague, σε ένα παιχνίδι κομβικό για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Οι πράσινοι δίνουν ένα από τα πιο δύσκολα ματς μέχρι τώρα στη διοργάνωση απέναντι σε μια σκληρή και δυνατή ομάδα και θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Τόσο το τριφύλλι όσο και η Εφές έχουν ρεκόρ 4-3, ενώ ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως οι πράσινοι θέλουν να διευρύνουν το σερί που έχουν δημιουργήσει από την Ποντγκόριτσα με τη νίκη κόντρα στην Μπουντούτσνοστ και να σημειώσουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Πασκουάλ έχει να πονοκεφαλιάζει για την κατάσταση που βρίσκεται ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος έχει τραυματιστεί στην φτέρνα και η παρουσία του είναι αμφίβολη και θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Οι πιθανότητες είναι με το να μην αγωνιστεί ο Αμερικανός καθώς ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα και ίσως προφυλαχθεί, ενώ αν μείνει εκτός για απόψε η τριάδα ψηλών του Παναθηναϊκού θα είναι οι Λάσμα, Βουγιούκας και Παπαγιάννης.

Από την άλλη η Εφές έρχεται από ένα θετικό ξεκίνημα με τέσσερις νίκες σε έξι ματς, ενώ διαθέτει ένα από τα πληρέστερα ρόστερ της διοργάνωσης και δύο εξαιρετικούς γκαρντ, τον Μπομπουά και τον Λάρκιν.  Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Σλοβένος Σάσα Πουκλ , ο Κροάτης Τόμισλαβ Χορντόφ και ο Λιθουανός Γιούργκις Λαουριναβίτσιους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός (19:30)
Ζάλγκιρις – Μπαρτσελόνα (20:00)
Μπάγερν Μονάχου- ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:30)
Γκραν Κανάρια – Μακάμπι (22:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ