Γιασικεβίτσιους: «Μέσα στους 10 καλύτερους παίκτες της Ευρώπης ο Σίνγκλετον»

Γιασικεβίτσιους: «Μέσα στους 10 καλύτερους παίκτες της Ευρώπης ο Σίνγκλετον»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε για ο ρόστερ της Μπαρτσελόνα ο Σαρούνας Γιασκεβίτσιους, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Κρις Σίνγκλετον, χαρακτηρίζοντας τον έναν από τους δέκα καλύτερους στην Ευρώπη.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Σαρούνας Γιασκεβίτσιους λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των δυο ομάδων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ρόστερ των «μπλαουγκράμα», ενώ έκανε ειδική αναφορά και για τον Κρις Σίνγκλετον, τονίζοντας ότι ο Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται στους καλύτερους 10 που αγωνίζονται στην Ευρώπη.

Πιο αναλυτικά, ο Σάρας υποστήριξε: «H Μπαρτσελόνα έχει ένα ισχυρό ρόστερ όπως πάντα, Διαθέτουν αρκετό ταλέντο σε κάθε θέση. Τείνουν να κυριαρχούν στον έλεγχο των ριμπάουντ, επομένως είναι ένα από τα στοιχεία για το οποίο πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Είναι πραγματικά αθλητικοί και έχουν μεγάλα κορμιά. Ο Τόμιτς και ο Κλαβέρ στην θέση του κάνουν πολλή ζημιά σε αυτό το κομμάτι.

Απέκτησαν τους Πάνγκος και Σίνγκλετον που είναι στο Top 10 ή τουλάχιστον στους Top 15 παίκτες της Ευρώπης. Όταν τόσοι παίκτες εντάσσονται σε ένα καλό ρόστερ, η ομάδα βελτιώνεται. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα σκληρό ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ