Φήμες για Μακάμπι και Σφαιρόπουλο

Φήμες για Μακάμπι και Σφαιρόπουλο

Το μέλλον του Νέβεν Σπάχια στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι αβέβαιο και φήμες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ένας από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Κροάτη τεχνικού.

Την περίπτωση του Γιάννη Σφαιρόπουλου φαίνεται να παρακολουθεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς η θέση του Νέβεν Σπάχια στην «ομάδα του λαού» δεν είναι βέβαια μετά από τα αρνητικά αποτέλεσμα που έχει στην Ευρωλίγκα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ισραηλινοί έχουν ρεκόρ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση 1-5 σε μια χρονιά που είχαν θέσει ως ξεκάθαρο στόχο την επιστροφή τους στα πλέι οφ, αλλά οι μέχρι στιγμής επιδόσεις της δεν είναι αυτές που περίμεναν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Μάλιστα δημοσιεύματα από το Ισραήλ αναφέρουν ότι αν η Μακάμπι δεν καταφέρει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στον αποψινό αγώνα κόντρα στην Γκραν Κανάρια, δεν μοιάζει απίθανο το ενδεχόμενο να υπάρχουν ριζικές αλλαγές στην ομάδα.

Βέβαια, ακόμα και αν η Μακάμπι φύγει νικήτρια από την Ισπανία, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο Κροάτης τεχνικός θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, αυτή τη στιγμή, να είναι ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ