Θορθάνο: «Δεν χρειαζόμαστε σουτέρ, είμαστε χαρούμενοι με την ομάδα που έχουμε»

Θορθάνο: «Δεν χρειαζόμαστε σουτέρ, είμαστε χαρούμενοι με την ομάδα που έχουμε»

Την πεποίθηση ότι ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται να κάνει μεταγραφή για να αποκτήσει κάποιο σουτέρ, εξέφρασε ο Ίνιγο Θορθάνο, μετά την λήξη του αγώνα του «τριφυλλιού» κόντρα στην Αναντολού Έφες.

Την ήττα από την Αναντολού Εφές σχολίασε ο βοηθός του Τσάβι Πασκουάλ, Ίνιγο Θορθάνο τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται να κάνει μεταγραφή, τονίζοντας ότι η ομάδα είναι χαρούμενοι με το ρόστερ που έχει.

Πιο αναλυτικά, ο Ισπανός τεχνικός, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, τόνισε: «Ήταν απαίσια τα πρώτα δύο δεκάλεπτα. Δεν ξέρω γιατί κάναμε τόσα λάθη και γιατί παίξαμε έτσι. Ήταν χάλια. Μετά αλλάξαμε λίγο την εικόνα μας, μπήκαμε στο πνεύμα του ματς στο τέταρτο δεκάλεπτο. Αλλά η συνολική αίσθηση του παιχνιδιού δεν αλλάζει.
Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε από την άμυνα. Δεν έφταιξε το τρίποντο, αλλά η άμυνα. Δεν λειτούργησε ποτέ. Ο ρυθμός του αγώνα δεν μας επέτρεψε να σκοράρουμε από το τρίποντο. Χάσαμε πολλά λέι-απ. Ίσως έχουμε πρόβλημα, αλλά αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί σε αγώνες αυτού του επιπέδου».

Τέλος, ο Ίνιγο Θορθάνο υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Έχουμε την ομάδα που έχουμε και είμαστε χαρούμενοι με τους παίκτες μας. Πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας. Δεν πιστεύω πως χρειαζόμαστε σουτέρ. Δεν είναι μόνο το σουτ το θέμα μας. Λέτε για την Ζαλγκίρις πως είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά το τρίποντο δεν είναι στα όπλα της. Είμαστε μία διαφορετική ομάδα φέτος, πρέπει να δουλέψουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ