Η Euroleague ζήτησε από την Γκραν Κανάρια να αλλάξει παρκέ

Η Euroleague ζήτησε από την Γκραν Κανάρια να αλλάξει παρκέ

Η διοργανώτρια αρχή υποχρεώνει την Γκραν Κανάρια να αλλάξει παρκέ για λόγους ασφαλείας μετά από αίτημα της Ένωσης παικτών.

Η Γκραν Κανάρια συμμετέχει για πρώτη φορά στη Euroleague και μάλιστα χθες επικράτησε και της Μακάμπι και πέτυχε την δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση. Η ισπανική ομάδα στην έδρα της έχει άλλη δυναμική όμως όπως όλα δείχνουν θα προβεί σε κάποιες άμεσες αλλαγές.

Συγκεκριμένα, η EuroLeague ανακοίνωσε ότι έπειτα από αίτημα της Ένωσης παικτών της διοργάνωσης ζήτησε από την Γκραν Κανάρια να αλλάξει το παρκέ της για λόγους ασφαλείας, αφού έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να γλιστράνε παίκτες κατά την διάρκεια των αγώνων.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι βρισκόμαστε σε επικοινωνία με την Euroleague προκειμένου να αντικατασταθεί το γλιστερό παρκέ στην Γκραν Κανάρια Αρίνα. Αυτό το παρκέ ΔΕΝ ταιριάζει στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο (ή οποιοδήποτε επαγγελματικό επίπεδο)», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, η οποία αναρτήθηκε λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα της Γκραν Κανάρια με τη Μακάμπι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ