Σφαιρόπουλος  για Σπάχια: «Αυτή είναι η ζωή του προπονητή»

Σφαιρόπουλος για Σπάχια: «Αυτή είναι η ζωή του προπονητή»

Τα πράγματα που θα πρέπει να αλλάξει στην Μακάμπι έτσι ώστε να αλλάξει την τωρινή κατάσταση επισήμανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και για τον Νέβεν Σπάχια.

Τις πρώτες δηλώσεις ως προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τονίζοντας τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να αλλάξει την ήδη υπάρχον κατάσταση, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και για τον Νέβεν Σπάχια.

Πιο αναλυτικά, ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στο στο «Sport5» τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας γι’ αυτή την ευκαιρία. Η Μακάμπι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι προπονητής της. Υπάρχει μια καλή ομάδα και πιστεύω στους παίκτες. Πρέπει να καταλάβουμε τι πρέπει να γίνει και να βγάλουμε την ομάδα από την κατάσταση που είναι».

Ενώ στην συνέχεια, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε: «Είπα στους παίκτες κάποια πράγματα για τη φιλοσοφία μου. Ξέρω πως η Μακάμπι είχε έναν πολύ καλό προπονητή. Ο Σπάχια ήταν πετυχημένος με την Μακάμπι, αλλά και πολλές ομάδες. Τον σέβομαι, είναι καλός μου φίλος, αλλά αυτή είναι η ζωή του προπονητή για όλους. Το πιο σημαντικό είναι να αλλάξουμε την νοοτροπία των παικτών και την ατμόσφαιρα που υπάρχει. Θα προσπαθήσω να τους «πιέσω» από ψυχολογικής άποψης και να προσθέσω κάποια πράγματα στην επίθεση και την άμυνα, ώστε να έρθουν πιο κοντά στη φιλοσοφία μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ