Τούρκοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν οπαδούς του Ολυμπιακού στο Μόναχο!

Τούρκοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν οπαδούς του Ολυμπιακού στο Μόναχο!

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού Μπάγερν-Ολυμπιακός, Τούρκοι χούλιγκανς επιτέθηκαν σε ερυθρόλευκους οπαδούς και μαχαίρωσαν έναν στο πόδι, ενώ ένας άλλος δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι.

Ενέδρα σε οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν χθες το βράδυ στο γήπεδο της Μπάγερν στο Μόναχο για τον αγώνα της Ευρωλίγκας έστησαν Τούρκοι οπαδοί, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα της Μπεσίκτας και κυνηγούσαν τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους, αρκετά μέτρα μακριά από την «Audi Dome». Οι Τούρκοι κατάφεραν και χτύπησαν δύο φιλάθλους του Ολυμπιακού και μάλιστα τραυμάτισαν σοβαρά τον έναν εξ’ αυτών στο πόδι, ενώ ο άλλος τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Οι δύο Ελληνες, οι οποίοι ζουν μόνιμα στη Γερμανία,  μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο του Μονάχου. Ο οπαδός που χτυπήθηκε στο κεφάλι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ωστόσο, παρέμεινε προληπτικά στο νοσοκομείο, όμως, ο δεύτερος φέρεται να έχει μαχαιρωθεί και η κατάστασή του εμπνέει περισσότερη ανησυχία. Τα επεισόδια έγιναν μακριά από το γήπεδο, με αποτέλεσμα να μην γίνουν αντιληπτά από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Σήμερα το πρωί οι Ερυθρόλευκοι ενημερώθηκαν για το περιστατικό και βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές του Μονάχου, αλλά και την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Γερμανία.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ρεπορτάζ, τα οποία επικαλούνται πληροφορίες από την Αστυνομία του Μονάχου, οι οπαδοί του Ολυμπιακού που τραυματίστηκαν είναι ηλικίας 17 και 41 ετών. Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών, μαζί με άλλους «ερυθρόλευκους», μετά τη λήξη της αναμέτρησης πήγαιναν για φαγητό, όταν δέχθηκαν επίθεση από τους Τούρκους. Οι χούλιγκαν που επιτέθηκαν στους οπαδούς του Ολυμπιακού φορούσαν κουκούλες και φώναζαν συνθήματα στα τούρκικα. Η Αστυνομία του Μόναχου αναζητά αυτόπτες μάρτυρες από το συμβάν και παράλληλα συλλέγει πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη το βράδυ της Τρίτης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ