Λάσο: «Σταθερή αξία ο Σπανούλης, σπουδαίοι παίκτες οι Τίμα και Τουπάν»

Λάσο: «Σταθερή αξία ο Σπανούλης, σπουδαίοι παίκτες οι Τίμα και Τουπάν»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ειδική μνεία στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι ερυθρόλευκοι οπαδοί στο ΣΕΦ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες των Πειραιωτών.

Στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ αναφέρθηκε ο Πάμπλο Λάσο. Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας έκανε ειδική μνεία στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί στο φαληρικό γήπεδο και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Σπανούλη, Τίμα και Τουπάν.  «Σταθερή αξία ο Σπανούλης, σπουδαίοι παίκτες οι Τίμα και Τουπάν», ανέφερε χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, ότι στο αυριανό παιχνίδι ο Τουπάν δεν θα αγωνιστεί, λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πάντα είναι δύσκολο στην έδρα του Ολυμπιακού με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του. Διαθέτουν έναν νέο προπονητή, αλλάζουν το στιλ παιχνιδιού τους όμως έχουν σταθερές αξίες στο παιχνίδι τους όπως ο Σπανούλης και ο Παπανικολάου. Ήλθαν, επίσης, σπουδαίοι παίκτες όπως ο Τίμα και ο Τουπάν. Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα με μεγάλο ροτέισον και σχετικά πιο γρήγορη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Προσαρμόζεται στις αλλαγές που ο νέος προπονητής θέλει να εφαρμόσει, διατηρώντας παράλληλα τα στοιχεία που έφεραν επιτυχίες στο παρελθόν».

Για τους απόντες Κούζμιτς, Αγιόν και Γιουλ: «Για εμάς θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω των μαζεμένων υποχρεώσεων και της πνευματικής εξάντλησης. Είναι κάτι που έχουμε αποδεχτεί. Ο Κούζμιτς είναι εκτός, ο Αγιόν ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη μέση και δεν θα ταξιδέψει μαζί μας, όπως και ο Γιουλ. Ταξίδεψαν μαζί μας 13 παίκτες. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε όμως έχουμε την εμπειρία. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, πρέπει να κάνουμε σπουδαία δουλειά για να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ