Στρέλνιεκς: «Ο ένας βοήθησε τον άλλον, να παλεύουμε σε κάθε ματς»

Στρέλνιεκς: «Ο ένας βοήθησε τον άλλον, να παλεύουμε σε κάθε ματς»

Ο Λετονός γκαρντ μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε ότι το βραβείο του MVP ανήκει σε όλη την ομάδα!

Ο Ολυμπιακός απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το καλύτερό του φετινό παιχνίδι και έσπασε το αήττητο της ισπανικής ομάδας, πετυχαίνοντας μια πολύ σπουδαία νίκη (88-83). Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάνις Στρέλνιεκς στάθηκε στην ομαδικότητα που επέδειξαν οι Ερυθρόλευκοι απέναντι στους Μαδριλένους, τονίζοντας ότι ο ένας βοήθησε τον άλλον. Όπως μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λετονός γκαρντ, το βραβείο του MVP ανήκει σε όλη την ομάδα!

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Η σεζόν είναι μεγάλη, δεν μπορείς να χαμηλώνεις το κεφάλι και να νευριάζεις αν έχεις κάποιες ήττες. Πρέπει να προσπαθούμε να παίζουμε όσο καλύτερα γίνεται, σε κάθε ματς. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά πρέπει να παίζουμε πάντα στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Η ομάδα ήταν ο MVP. Έτσι πρέπει να δουλεύουμε. Πρέπει να βοηθά ο ένας τον άλλον. Όποιος είναι καλά, έχει την βοήθεια των υπόλοιπων. Παλέψαμε στην άμυνα, είναι και αυτό κάτι πολύ σημαντικό για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ