Λάσo: «Μας σκότωσαν Σπανούλης και Γκος»

Λάσo: «Μας σκότωσαν Σπανούλης και Γκος»

Ο προπονητής της Ρεάλ στάθηκε στην επίδραση των δύο γκαρντ του Ολυμπιακού για τη νίκη της ομάδας του Πειραιά στο ΣΕΦ.

Ο Πάμπλο Λάσο δεν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του και μετά το ματς στάθηκε στην επίδραση του Βασίλη Σπανούλη και του Νάιντζελ Γουίλιαμς Γκος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Αρχικά τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ήταν δύο ματς σε ένα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα, ο Σπανούλης και ο Γκος μάς σκότωσαν και είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα αμυντικά και επιθετικά, ανεβάσαμε τα ποσοστά μας, αλλά χάσαμε πολλές βολές. Νομίζω πως αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι και το πληρώσαμε» για να συμπληρώσει στο τέλος ότι «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα ανταγωνιστικός. Αλλάζει κάποια πράγματα, με νέο προπονητή, παίκτες και πρόσωπα. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό.

Έχουμε δώσει μεγάλες μάχες όλα αυτά τα χρόνια. Ξέραμε πως για να κερδίσουμε έπρεπε να κάνουμε πολλά καλά πράγματα και δεν το κάναμε. Πάντα προσπαθούσαμε να επιστρέψουμε στο ματς. Μας έλειψαν κάποιοι παίκτες, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Ο Ολυμπιακός παραμένει δυνατή ομάδα, με εξαιρετικό προπονητή και παίκτες, τον σέβομαι πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ