MVP για δεύτερη σερί αγωνιστική ο Σβεντ!

MVP για δεύτερη σερί αγωνιστική ο Σβεντ!

Ο σούπερ σταρ της Κίμκι οδήγησε τη ρώσικη ομάδα στη νίκη επί της Ζαλγκίρις (84-83) και κέρδισε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Εχει πάρει… φωτιά ο Αλεξέι Σβεντ. Ο Ρώσος σούπερ σταρ της Κίμκι έκανε «πράγματα και θαύματα» στον αγώνα με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας και αναδείχθηκε για δεύτερη σερί αγωνιστική MVP! Ο ηγέτης της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε σμπαράλια την άμυνα των Λιθουανών και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου οι Ρώσοι να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα (84-83).

Συγκεκριμένα, ο Σβεντ απέναντι στην Ζαλγκίρις είχε 25 πόντους, με 5/8 δίποντα, 3/10 τρίποντα και 6/7βολές, ενώ παράλληλά κατέβασε 2 ριμπάουντ, έδωσε 10 ασίστ, είχε 4 κλεψίματα, αλλά και 2 λάθη, συγκεντρώνοντας 32 πόντους το σύστημα ranking.

Ο έμπειρος άσος κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 9ης αγωνιστικής και θα τοποθετήσει το εν λόγω βραβείο δίπλα από αυτό που κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Σβεντ αναδείχθηκε για δεύτερη σερί φορά MVP, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ