Βαλένθια : Παίζει με Ολυμπιακό ο Μαρτίνεθ, αμφίβολος ο Ντούμπλιεβιτς

Βαλένθια : Παίζει με Ολυμπιακό ο Μαρτίνεθ, αμφίβολος ο Ντούμπλιεβιτς

Ο Ράφα Μαρτίνεθ είναι ξανά διαθέσιμος για την Βαλένθια και θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό (30/11, 21:30). Αμφίβολος για το ματς ο Μπόγιαν Ντούμπλιβιτς.

Η Βαλένθια θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, αύριο 30/11 (21:30) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Regular Season της Euroleague. Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Τσους Βιντορέτα όμως, «πονοκεφαλιάζει» εξαιτίας ορισμένων αγωνιστικών προβλημάτων.

Συγκεκριμένα, ο βασικός του σέντερ, Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς δύσκολα θα μπορέσει να δώσει το παρών στο ματς με τους ερυθρόλευκους, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φόργουορντ των Ισπανών, Αλμπέρτο Αμπαλάντε. Ο Ντούμπλιεβιτς σίγουρα θα λείψει πολύ από τους πρωταθλητές Ισπανίας, καθώς αποτελεί έναν από τους παίκτες-κλειδιά του Βιντορέτα. Την ίδια στιγμή, παραμένουν εκτός οι τραυματίες Ουίλιαμς και Ντιό.

Ωστόσο, ο κόουτς της Βαλένθια θα έχει κατά πάσα πιθανότητα ξανά στη διάθεσή του τον Ράφα Μαρτίνεθ. Ο έμπειρος 35χρονος γκαρντ μετά την απουσία του από το ματς της Βαλένθια με την Μπάμπεργκ, αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Θυμίζουμε πως η Βαλένθια μετράει 3 νίκες σε 9 παιχνίδια και η αποστολή της κόντρα στον Ολυμπιακό θεωρείται αν μη τι άλλο δύσκολη, την ώρα που οι Πειραιώτες βρίσκονται στο 7-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ