Λάσο: «Πλήρης ομάδα η ΤΣΣΚΑ, δύσκολη δοκιμασία για εμάς»

Λάσο: «Πλήρης ομάδα η ΤΣΣΚΑ, δύσκολη δοκιμασία για εμάς»

Μόνο θετικά λόγια είχε να πει για την προσεχή αντίπαλο της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ευρωλίγκα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Πάμπλο Λάσο.

Το εγκώμιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπλεξε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο σε δηλώσεις που παραχώρησε μια μέρα πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση των δυο ομάδων για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας» αφότου πρώτα αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Σέρχιο Γιουλ και Όγκνιεν Κούζμιτς στάθηκε στην πληρότητα που έχει η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης:

Γιουλ και Κούζμιτς παραμένουν εκτός ομάδας. Ας ελπίσουμε ότι και οι δύο θα είναι έτοιμοι την επόμενη βδομάδα. Ο Ρούντι επέστρεψε από την Αθήνα με κάποια θέματα. Δεν προπονήθηκε την Δευτέρα και την Τρίτη, όμως είναι εντάξει τώρα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μια υπερδύναμη και κρατάνε την ίδια φόρμα από πέρυσι και έχει διαφορετικό στυλ.

Έχουν πολλούς καλούς σκόρερ, όπως ο Ροντρίγκες, ο Ντε Κολό, ο Χίγκινς ή ο Κλάιμπερν. Μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις και σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός και με τα αθλητικά προσόντα των παικτών τους στις θέσεις 3, 4 και 5. Είναι μια πλήρης ομάδα και παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και δεν βρίσκεται μόνη στην κορυφή λόγω συμπτώσεων. Το παιχνίδι αυτό θα είναι δύσκολο τεστ για εμάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ