Πιανιτζιάνι: «Η θέση της Ζαλγκίρις στη βαθμολογία δεν είναι σωστή»

Πιανιτζιάνι: «Η θέση της Ζαλγκίρις στη βαθμολογία δεν είναι σωστή»

Την πεποίθηση ότι η βαθμολογική θέση της Ζαλγκίρις στην κατάταξη της Ευρωλίγκας δεν είναι αυτή που της αρμόζει, εξέφρασε ο Σιμενόνε Πιανιτζιάνι.

Η Ζαλγκίρις υποδέχεται στο Κάουνας της Αρμάνι Μιλάνο για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Σιμεόνε Πιανιτζιάνι σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση τονίζοντας ότι η βαθμολογική θέση των Λιθουανών δεν αντικατοπτρίζει τις ικανότητες του συλλόγου.

Πιο αναλυτικά, ο τεχνικός της Αρμάνι υποστήριξε: «Η θέση της Ζαλγκίρις στη βαθμολογία δεν είναι η σωστή. Έχει χάσει μερικά μεγάλα ματς, όμως με την Μπαρτσελόνα και τη ΤΣΣΚΑ στο τελευταίο σουτ και πολλοί παίκτες που οδήγησαν την ομάδα πέρυσι στο Final Four είναι εκεί.

Θα είναι επιθετικοί από το ξεκίνημα και θα πρέπει να προσπεράσουμε την πίεσή τους, να περιορίσουμε τα λάθη και να ματσάρουμε την έντασή τους στο ζωγραφιστό. Μπορούν να κυριαρχήσουν στα ριμπάουντ και είναι ικανοί να βρουν καλά σουτ, ακόμα και όταν έχουν λίγα δευτερόλεπτα στο ρολόι.

Με δεδομένο το μικρό ροτέισιον που έχουμε και τους τραυματισμούς δεν μπορούμε να είμαστε πολύ θεαματικοί, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να ανασυνταχθούμε, γιατί όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, οι ομάδες γίνονται καλύτερες. Αυτός είναι ο στόχος μας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ