Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague

Χίμκι, Εφές, Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε ήταν οι θριαμβευτές της δεύτερης μέρας της 10η αγωνιστικής της Euroleague. Ας δούμε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία με το 1/3 της διοργάνωσης συμπληρωμένο.

Η Χίμκι, στο πρώτο ματς της ημέρας, βρήκε μπροστά της για άλλη μια φορά τον κακό εκτός έδρας Παναθηναϊκό και με τον Άντονι Γκιλ σε μεγάλη μέρα, επικράτησε των πράσινων με 76-68. Στο 4-6 η 10η Χίμκι, στο 5-5 ο 8ος πλέον Παναθηναϊκός.

Με νίκη προχώρησε και η Εφές Αναντολού που δείχνει φέτος ικανή για μεγάλα πράγματα. Οι Τούρκοι του Εργκίν Αταμάν, με τους Μπομπουά, Μότουμ και Μίσιτς επικράτησαν της Μπασκόνια με 96-85 και έφτασαν στην 4η θέση με ρεκόρ 8-2. Αντίθετα η οικοδέσποινα του φετινού Final 4, Μπασκόνια είναι σε κακό φεγγάρι και βρίσκεται στην 12η θέση με ρεκόρ 3-7.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, έκαμψε με ευκολία το εμπόδιο της Μπουντούτσνοστ, της οποίας επικράτησε με 92-70. Οι ερυθρόλευκοι είχαν στον ΛεΝτέι σε ημιάγρια κατάσταση και τους Σπανούλη, Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ να συνδράμουν σημαντικά για την 6η νίκη της σεζόν, που φέρνει τον Ολυμπιακό στην 6η θέση (6-4), την ώρα που η Μπουντούτσνοστ είναι 15η με μόλις 2 νίκες σε 10 ματς.

Άλλη μια νίκη προσέθεσε στο ενεργητικό της η Φενέρμπαχτσε, ακόμα και αν αγωνίστηκε χωρίς τον Κώστα Σλούκα. Οι Γκούντουριτς, Άλι και Βέσελι έκαναν τη διαφορά για την ομάδα του Ομπράντοβιτς και με το τελικό 84-65, έφτασαν στο 9-1, παραμένοντας πρώτη μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αντίθετα η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 6-4 καιβρίσκεται στην 7η θέση (τελευταία σε τριπλή ισοβαθμία με Ολυμπιακό και Αρμάνι).

Αναλυτικά ο βαθμολογικός πίνακας με την 10η αγωνιστική της Euroleague συμπληρωμένη:

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από