Ιαπωνική προπονητική παρέμβαση στο ΣΕΦ

Ιαπωνική προπονητική παρέμβαση στο ΣΕΦ

Ο Σον Τόνγκο από την Ιαπωνία βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα στην χώρα μας και παρακολουθεί τις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ενώ είδε και από την άκρη του πάγκου την αναμέτρηση με την Μπουντούτσνοστ.

Εναν επισκέπτη από την Ιαπωνία έχουν εδώ και μία εβδομάδα στον Ολυμπιακό. Ο Σον Τόνγκο έχει προστεθεί στο τεχνικό τιμ των Ερυθρόλευκων και παρακολουθεί τις προπονήσεις της ομάδας του Πειραιά, ενώ ήταν στο πλευρό των αθλητών που ήταν εκτός αποστολής στο ματς με την Μπουντούτσνοστ, βλέποντας στην άκρη του πάγκου το παιχνίδι με τους Μαυροβούνιους.

Οχι μην βιάζεστε, ο Ιάπωνας τεχνικός δεν αποτελεί τη νέα προσθήκη του Μπλατ στο τιμ του.

Απλά οι άνθρωποι της ομοσπονδίας της Ιαπωνίας, με έξοδά της, έστειλαν τον Σο Τονγκό στην Ελλάδα για να δει από κοντά την δουλειά του προπονητή των Ερυθρόλευκων. Πρόκειται για έναν κόουτς που ηταν μέλος του τεχνικού τιμ της χώρας του και τώρα διάγει τα πρώτα του βήματα ο προπονητής σε ομάδα που παίζει στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ιαπωνίας.

Ο Σον Τονγκό είναι από την αρχή μέχρι το τέλος στις προπονήσεις των Πειραιωτών και παράλληλα παρακολουθεί και το σκάουτινγκ και το βίντεο του Μπλατ προς τους παίκτες του.
Περιοχή συνημμένων

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ