Βεζένκοφ: «Ο Ζακ είναι πυραυλοκίνητος! Δεν κουράζεται ποτέ»

Βεζένκοφ: «Ο Ζακ είναι πυραυλοκίνητος! Δεν κουράζεται ποτέ»

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αποθέωσε τον ΛεΝτέι μετά τη νίκη επί της Μπουντούτσνοστ, ενώ στάθηκε και στο τι πήγε καλά για την ομάδα του και έφτασε στην άνετη επικράτηση.

Μπορεί να μην είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια, όμως ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν αρκετά καλός με την επιστροφή του στην δράση απέναντι στην Μπουντούτσνοστ.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού «ανακρίθηκε» από τους εκπροσώπους του Τύπου μετά το ματς με τους Μαυροβούνιους και εξήγησε τι πήγε καλά για την ομάδα του και κέρδισε άνετα το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Βεζένκοφ:

-Κάνατε τα δύσκολα εύκολα απέναντι στην Μπούντουτσνοστ;

«Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε τόσο καλά, η διαφορά ήταν μικρή. Στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένοι. Κάναμε τα απλά πράγματα, τους κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ, δώσαμε πολλές πάσες και πιστεύω πως έτσι άνοιξε η διαφορά».

-Είδαμε μία αντίδραση του Ολυμπιακού με σερί νικών 3-0, μετά από τρεις διαδοχικές ήττες. Τι να περιμένουμε από εδώ και πέρα;

«Έτσι είναι η Euroleague. Θα υπάρχουν στιγμές που θα χάνεις ή θα νικάς, αλλά πρέπει να είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου. Να δουλεύεις σκληρά, ώστε να είσαι έτοιμος όταν πρέπει».

-Δεν είχες πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στη Euroleague, κάτι που σου έδωσε ο προπονητής σου κόντρα στην Μπούντουτσνοστ.

«Εντάξει, εγώ είμαι έτοιμος πάντα να προσφέρω στην ομάδα. Όσο χρειαστεί! Ένα, δύο, δέκα λεπτά; Καθόλου; Όσο θέλει και κρίνει ο προπονητής».

-Η παρουσία σου στην πεντάδα με τον Ζακ ΛεΝτέι στο «4» και στο «5»… απογείωσε τον Αμερικανό!

«Ο Ζακ είναι πυραυλοκίνητος! Δεν κουράζεται ποτέ! Βλέπετε τι μπορεί να κάνει!».

Σε εκείνο το σημείο, ο Κώστας Παπανικολάου άρχισε να περνά μπροστά από τις κάμερες για να πειράξει τον συμπαίκτη του, με τον Σάσα Βεζένκοφ να λέει με δόση χιούμορ: «Δεν έχω κάτι να πω! Νομίζω ότι είναι στο «Next Top Model»!».

-Έπαιξες αντίπαλος του πρώην συμπαίκτη σου στην Μπαρτσελόνα, Έντουιν Τζάκσον. Ακολούθησαν πειράγματα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού;

«Παίξαμε μαζί και στο Βουλγαρία-Γαλλία. Είχαμε νικήσει τότε, οπότε τον έχω 2-0 μετά και τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπούντουτσνοστ. Είναι πολύ καλό παιδί, κρατάμε επαφή. Του εύχομαι τα καλύτερα, να παίζει καλά και η ομάδα του να νικά».

-Επόμενος αντίπαλος, η Ζαλγκίρις, στο Κάουνας!

«Μια πολύ δύσκολη ομάδα που έκανε την πρώτη εντός έδρας νίκη της μόλις την Πέμπτη (30/11). Είναι μια καυτή ατμόσφαιρα, με «δύσκολους» οπαδούς, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, ώστε να μην κάνουμε λάθη και να φύγουμε νικητές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ