Ρολ για διαμάχη FIBA – Ευρωλίγκας: «Είναι πραγματικά μια πολύ λυπηρή κατάσταση.»

Ρολ για διαμάχη FIBA – Ευρωλίγκας: «Είναι πραγματικά μια πολύ λυπηρή κατάσταση.»

Την άποψη του για την κόντρα FIBA – Ευρωλίγκας εξέφρασε ο Μάικλ Ρολ της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Θέση για την διαμάχη της FIBA με την Ευρωλίγκα πήρε ο Μάικλ Ρολ της Μακάμπι Τελ Αβίβ σε δηλώσεις που παραχώρησε κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Κωνσταντινούπολη για το ματς με την Νταρουσάφακα.

Πιο αναλυτικά, ο άσος της Μακάμπι τόνισε: «Είναι πραγματικά μια πολύ λυπηρή κατάσταση. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του πολέμου ανάμεσα σε δύο μεγάλες δυνάμεις του χώρου του μπάσκετ (FIBA – Ευρωλίγκα) και οι παίκτες βρίσκονται στην μέση αυτής της κατάστασης. Όλοι θα επιθυμούσαμε να έχουμε διαθέσιμους στις προπονήσεις όλους τους παίκτες, όμως είναι φυσικό να επιθυμούν να τιμήσουν την χώρα τους. Είναι λυπηρός ο τρόπος με τον οποίο γίνεται, ωστόσο θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Παράλληλα, ο Ρολ μίλησε και για το μέλλον του στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου λέγοντας: «Συνεχίζουμε να προπονούμαστε, προκειμένου να διορθώσουμε πράγματα στο παιχνίδι μας, τα οποία δεν λειτουργούσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους προηγούμενους αγώνες μας. Έχουμε ήδη βελτιωθεί σε ορισμένους τομείς και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε περισσότερες νίκες στις επόμενες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ