Τουπάν: «Ξεχωριστό για εμένα το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις»

Τουπάν: «Ξεχωριστό για εμένα το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις»

Ιδιαίτερη σημασία για τον Γάλλο παίκτη του Ολυμπιακού αυτή κόντρα στους Λιθουανούς

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Λιθουανία και το Κάουνας, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Άξελ Τουπάν, καθώς ο Γάλλος φόργουορντ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στους Λιθουανούς.

Με δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής o 26χρονος τόνισε πως έχει ξεχωριστή σημασία για τον ίδιο το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ έδειξε αισιοδοξία πως τελικά θα καταφέρει να αγωνιστεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι σπουδαίο μέρος για να παίζεις μπάσκετ. Φοβερό γήπεδο, τρομερή έδρα με φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα τους και πραγματικά είναι ωραία να παίζεις εκεί. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, αυτό θέλουμε. Ξέρουμε πως παίζουν επιθετικά, σε άμυνα και επίθεση, πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό. Από τη μεριά μας, πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό και να τους σταματήσουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί είπε:«Δεν ξέρω ακόμη εάν θα παίξω ή όχι, αλλά είναι ιδιαίτερο για εμένα το ότι γυρίζω εκεί. Πραγματικά θα είναι ξεχωριστό για εμένα εάν τελικά αγωνιστώ. Δεν είμαι 100% έτοιμος, έκανα μόνο μια προπόνηση, αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ