Σάρας: «Παίκτες σαν τον ΛεΝτέι μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα»

Σάρας: «Παίκτες σαν τον ΛεΝτέι μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα»

Τι είπε για τις αλλαγές που διαπιστώνει μετά την αποχώρηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου και την έλευση του Ντέιβιντ Μπλατ.

Με κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης της Ζαλγκίρις με τους Πειραιώτες στο Κάουνας (6/12, 20:00), για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Ο νεαρός τεχνικός των Λιθουανών στάθηκε στους Σπανούλη, Πρίντεζη, κάνοντας ωστόσο ιδιαίτερη μνεία και στους ΛεΝτέι και Στρέλνιεκς.

«Παίζουμε με μία μεγάλη ομάδα με νοοτροπία νικητή. Το πιο σημαντικό είναι να ματσάρουμε τη μαχητικότητά τους. Δε λέω πως δε διαθέτουμε κι εμείς τέτοια, αλλά πρέπει να παλέψουμε για κάθε κατοχή. Επίσης πρέπει να κάνουμε δύσκολη τη ζωή στους ηγέτες της. Δημιουργούν προβλήματα στον καθέναν και πρέπει να τα περιορίσουμε», είπε αρχικά ο Γιασικεβίτσιους και συνέχισε αναφερόμενος στους «παίκτες-κλειδιά» των «ερυθρόλευκων»: «Οι ηγέτες είναι οι ίδιοι, οι Σπανούλης και Πρίντεζης παραμένουν το σημείο αναφοράς. Σίγουρα αξίζουν κι οι υπόλοιποι το σεβασμό μας. Ο Ζακ ΛεΝτέι μπορεί να είναι ένας από τους παίκτες-κλειδιά, τρέχει γρήγορα στην επίθεση, παλεύει για κάθε μπάλα, είναι δυναμικός, πρόκειται για εξαιρετικό παίκτη. Τέτοιοι παίκτες μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα. Έχει επιστρέψει κι ο Στρέλνιεκς. Είναι καλή ομάδα».

Όσο για τις αλλαγές που έχει περάσει στην ομάδα ο Ντέιβιντ Μπλατ, εν συγκρίσει με τον Ολυμπιακό του Γιάννη Σφαιρόπουλου, είπε: «Δύσκολο να πεις. Ίσως ήταν λίγο πιο αργοί στο παρελθόν. Οι Ουίλιαμς-Γκος και ΛεΝτέι προσέδωσαν ταχύτητα και το πλάνο τους είναι λίγο διαφορετικό. Κατά τα άλλα, ο κορμός είναι ο ίδιος με πριν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ