Τόμας: «Συγκέντρωση, ενέργεια και να αποφύγουμε τα λάθη»

Τόμας: «Συγκέντρωση, ενέργεια και να αποφύγουμε τα λάθη»

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει της αυριανής μάχης με την Φενερμπαχτσέ στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Παρασκευής θα υποδεχθεί την Φενερμπαχτσέ στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και οι παίκτες του Τριφυλλιού θα τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν στις νίκες. Ο ΝτεΣόν Τόμας στις δηλώσεις που έκανε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης τόνισε ότι οι Πράσινοι πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να βγάλουν ενέργεια στο παρκέ. Ο Αμερικανός φόργουορντ αναφέρθηκε και στον Καλάθη, τονίζοντας ότι είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού και θα πρέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να τον βοηθήσουν να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να έχουμε ενέργεια και να είμαστε σκληροί. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε εκτός έδρας, αλλά πρέπει να προστατεύσουμε και το σπίτι μας. Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, όλοι γνωρίζουμε την Euroleague. Προπονηθήκαμε καλά για το παιχνίδι που έρχεται, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, προπονούμαστε καλά και παλεύουμε».

Για τη Φενερμπαχτσέ: «Η Φενέρ είναι μία πολύ καλή ομάδα, μία από τις καυτές στην Euroleague αυτή την στιγμή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, κυρίως στις λεπτομέρειες. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, πρέπει να είμαστε δυνατοί και να τους ανταγωνιστούμε με κάθε τρόπο. Είναι ώρα να πατήσουμε τον διακόπτη και είναι καιρός να πάρουμε τις νίκες που πρέπει».

Για την απόδοση του Νικ Καλάθη: «Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο Νικ και ξέρει και αυτός τι μπορεί να φέρει στο παρκέ. Παίζει το παιχνίδι για πολύ καιρό, μπορεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις. Πρέπει να τον βοηθήσουμε και εμείς, είναι ο ηγέτης μας, αλλά ξέρει τι πρέπει να κάνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ