«Ραψωδία» Ολυμπιακού με 10 τρίποντα και κανένα λάθος! (vid)

«Ραψωδία» Ολυμπιακού με 10 τρίποντα και κανένα λάθος! (vid)

Η ομάδα του Ντέβιντ Μπλατ είχε στην πρώτη περίοδο 7/9 τρίποντα, ενώ πήγε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με συνολικό ποσοστό έξω από τα 6,75μ. 10/16!

Επικό πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησε στο Κάουνας ο Ολυμπιακός απέναντι στη Ζαλγκίριας για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Μπορεί το σκορ 40-48 να μην λέει πολλά σε όποιον δεν παρακολούθησε το παιχνίδι όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Οι 48 αυτοί πόντοι προήλθαν από μια σπάνια ευστοχία έξω από τη γραμμή των 6,75μ. με την ομάδα του Ντέβιντ Μπλατ να έχει 10/16, δηλαδή 62,5%! Την ίδια ώρα οι Λιθουανοί τα… έσπαγαν με μόλις 1/6.

Σημείο αναφοράς ο Γιώργος Πρίντεζης ο οποίος ήταν εκπληκτικός, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο, διάστημα στο οποίο πέτυχε τους περισσότερους από τους 16 πόντους που είχε στην ανάπαυλα!

Ο 33χρονος φόργουορντ μάλιστα, είχε 4/4 (είχε 3/8 σε 10 ματς), τα οποία τα πέτυχε στο πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης! Αξίζει να αναφέρουμε οτι το ημίχρονο έκλεισε με τρίποντη «βόμβα» του Στρέλνιεκς στο

Ένα ακόμη αξιόλογο στοιχείο είναι ότι οι παίκτες του Μπλατ δεν υπέπεσαν σε κανένα λάθος μετά 20 λεπτά παιχνιδιού, μοιράζοντας και 12 ασίστ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ