«Φέρνει Γουοναμέικερ ο Ολυμπιακός»

«Φέρνει Γουοναμέικερ ο Ολυμπιακός»

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σε εκπομπή της Nova ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση του Μπραντ Γουοναμέικερ που δεν έχει βρει θέση στο rotation των Σέλτικς.

Στην ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής στοχεύει ο Ολυμπιακός που έχει ανοιχτά τα ραντάρ του στην αγορά, αναζητώντας μια ποιοτική λύση. Ο προπονητής της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ, και οι συνεργάτες του ψάχνουν έναν παίκτη που θα πλαισιώσει τους Σπανούλη, Γουίλιαμς – Γκος, Στρέλνιεκς, Τουπάν και Μάντζαρη στην «ερυθρόλευκη» περιφέρεια.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα ειπώθηκαν σε εκπομπή της NOVA λίγα λεπτά μετά την εκτός έδρας ήττα των Ερυθρόλευκων από την Ζαλγκίρις στο Κάουνας, ο παίκτης που πληρεί τις προϋποθέσεις των ανθρώπων των Πειραιωτών είναι ο Μπραντ Γουοναμέικερ. Ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει  την περίπτωσή του, καθώς ο παίκτης δεν έχει βρει χώρο στο ροτέισιον των Σέλτικς.

Να σημειώσουμε ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ γνωρίζει τον εκρηκτικό γκαρντ, από την κοινή τους συνύπαρξη στην Νταρουσάφακα τη σεζόν 2016-17.

Το καλοκαίρι του 2018, ο 29χρονος άσος ήταν από τους… αποχωρήσαντες από της πρωταθλήτριας Τουρκίας Φενέρμπαχτσε με στόχο το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του NBA.Υπέγραψε μάλιστα συμβόλαιο με τους Μπόστον Σέλτικς που κινήθηκαν άμεσα για την απόκτησή του.  Ο έμπειρος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την ομάδα του Στίβενς, το οποίο είναι εγγυημένο, με τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται ανά 830 χιλιάδες δολάρια!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ