Σφαιρόπουλος: «Το μόνο που με ανησύχησε ήταν οι διαιτητές»!

Σφαιρόπουλος: «Το μόνο που με ανησύχησε ήταν οι διαιτητές»!

Η Μακάμπι πήρε το «διπλό» στην έδρα της Νταρουσάφακα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Ο πρώην Ερυθρόλευκος προπονητής και νυν της Μακάμπι σχολίασε τον αγώνα κόντρα στην Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη αφήνοντας φανερές αιχμές για την διαιτησία. «Δεν μπορώ να καταλάβω ορισμένα σφυρίγματα…», τόνισε μεταξύ άλλων ο Έλληνας προπονητής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί δεν τα παράτησαν και στο τέλος κέρδισαν το ματς, μολονότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με μεγάλη διαφορά. Δεν αρχίσαμε καλά το πρώτο ημίχρονο, ήμασταν κακοί στη δεύτερη και την τρίτη περίοδο, δεν μπορέσαμε να εκτελέσουμε το πλάνο μας. Στο τελευταίο δεκάλεπτο βγάλαμε καλές άμυνες και δεχτήκαμε μόνο 9 πόντους. Βρήκαμε ρυθμό, όχι μόνο στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Έχουμε καλό momentum και το πιο σημαντικό είναι ότι βοήθησαν όλοι οι παίκτες που πάτησαν παρκέ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το μόνο που με ανησύχησε απόψε ήταν οι διαιτητές! Δεν μπορώ να καταλάβω ορισμένα σφυρίγματα… Και οι δυο ομάδες ήταν επιθετικές στην άμυνα όμως η Νταρουσάφακα τελείωσε το ματς με 21 βολές και εμείς με 8. Το δικό μας playmaker, ο Σκότι Ουίλμπεκιν, δεν σούταρε βολή σε όλο το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ