Αταμάν: «Έγινε σοβαρό λάθος, θα ζητήσουμε την επανάληψη του αγώνα με τη Ρεάλ»

Αταμάν: «Έγινε σοβαρό λάθος, θα ζητήσουμε την επανάληψη του αγώνα με τη Ρεάλ»

Εκνευρισμένος ο Εργκίν Αταμάν μετά τη λήξη της αναμέτρησης Εφές-Ρεάλ που βρήκε νικητές τους Ισπανούς, δήλωσε πως οι Τούρκοι θα ζητήσουν επανάληψη του ματς λόγω λάθους της γραμματείας.

Η Αναντολού Εφές υποδέχτηκε τη Ρεαλ Μαδρίτης με τους Τούρκους να χάνουν εντός έδρας μετά από μια επική ανατροπή της Ρεάλ με τελικό σκορ 84-82. Το ματς κρίθηκε στην κόψη του ξυραφιού και ο Αταμάν, προπονητής των γηπεδούχων, μιλώντας στις κάμερες μετά τη λήξη της αναμέτρησης, φάνηκε πολύ εκνευρισμένος κάνοντας λόγο για λάθος της γραμματείας αλλά και της τριάδας των διαιτητών (Γιόβτσιτς, Παστούσιακ Φούφης) και φανερώνοντας την πρόθεση της Εφές να ζητήσει επανάληψη του ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα δείξαμε σε όλους ότι μπορούμε να νικήσουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης. Για άλλη μία φορά το δείξαμε αυτό. Θέλω περισσότερο σεβασμό για την ομάδα και θα μιλήσουμε τη διοίκηση. Νομίζω ότι οι διαιτητές έκαναν πολύ σημαντικά και κρίσιμα λάθη. Έκαναν και ένα λάθος βάσει κανονισμού.

Μετά την τεχνική ποινή του Ντάνστον, ο χρόνος της επίθεσης της Ρεάλ θα έπρεπε να ξεκινήσει από τα εναπομείναντα δευτερόλεπτα. Έμεναν ακόμη 4’’, αλλά εκείνοι το ξεκίνησαν από τα 14’’. Το είπαμε 2-3 με φορές. Αλλά μας είπαν όχι. Αυτός είναι κανονισμός. Θα απευθυνθούμε στην Ευρωλίγκα και θα ζητήσουμε την επανάληψη του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ