Ομπράντοβιτς: «Οι παίκτες μου είναι μαχητές, ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή»

Ομπράντοβιτς: «Οι παίκτες μου είναι μαχητές, ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή»

Ο τεχνικός της Φενερμπαχτσέ μίλησε για την εμφάνιση της τούρκικης ομάδας στο ΟΑΚΑ και ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκό για το ζεστό χειροκρότημα.

Στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, μετά τη νίκη της Φενερμπαχτσέ με 81-69.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του δεν ήταν καλή επιθετικά, ωστόσο, στο δεύτερο βελτιώθηκε, διάβασε σωστά την άμυνα του Παναθηναϊκού και έφτασε στη νίκη. «Οι ασίστ που δώσαμε έδειξαν πως ξέρουμε να διαβάζουμε το παιχνίδι και το εκμεταλλευτήκαμε. Και για κάτι που είμαι ευχαριστημένος είναι πως οι παίκτες μου είναι μαχητές», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Φυσικά, αναφέρθηκε και στην υποδοχή που του επιφύλασσε ο κόσμος του Τριφυλλιού και ευχαρίστησε τους «πράσινους» φιλάθλους για την αγάπη τους και το χειροκρότημά τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:  «Το παιχνίδι ήταν σκληρό για 35 λεπτά. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε στην άμυνα. Εκτός από 2 περιπτώσεις που ο Παναθηναϊκός έβαλε 2 τρίποντα. Μιλάω για περιπτώσεις που οι παίκτες έκαναν λάθη στις αλλαγές και δεχτήκαμε τρίποντα. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί επιθετικά.

Μπήκαμε αργά, δεν ήμασταν αποφασιστικοί. Δεν παίξαμε καλά επιθετικά. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος. Οι ασίστ που δώσαμε έδειξαν πως ξέρουμε να διαβάζουμε το παιχνίδι και το εκμεταλλευτήκαμε. Και για κάτι που είμαι ευχαριστημένος είναι πως οι παίκτες μου είναι μαχητές. Είναι σημαντική νίκη μπροστά σε μια καλή ομάδα, αλλά έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια».

Για τον Βέσελι: «Αρκεί να δούμε τη στατιστική του Βέσελι. Είχε 7 ασίστ. Έχουμε παίκτες που κατανοούν το παιχνίδι και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δουλεύουμε πολύ. Οι παίκτες αν και κουρασμένοι ακολουθούν τα συστήματα. Είναι σημαντική η συγκέντρωσή μας. Το λέω συνέχεια και ελπίζω οι παίκτες μου να καταλάβουν πόση ποιότητα έχουν. Κάποια στιγμή θα έρθει και ένα παιχνίδι που θα χαθεί στο τελευταίο λεπτό και η ομάδα θα πρέπει να διδαχτεί από αυτό».

Για την υποδοχή από τον κόσμο του Παναθηναϊκό: «Για ακόμα μια φορά ευχαριστώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού που όποτε έρχομαι εδώ με χειροκροτεί. Τα 13 χρόνια που ήμουν εδώ ήταν πολύ σημαντικά και πάντα με χειροκροτούν».

Για το πιο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο στη φετινή Ευρωλίγκα: «Δεν είναι εύκολα τα πράγματα στη διοργάνωση. Τα πράγματα είναι σκληρά. Έχει αλλάξει ο τρόπος προετοιμασίας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προσαρμοστούμε στα δεδομένα. Οι παίκτες παίζουν πολλούς διαδοχικούς αγώνες. Εάν είχαμε περιθώριο 3 προπονήσεων θα ήταν καλύτερα τα πράγματα».

Για τον κορμό της Φενέρμπαχτσε: «Η συνέχεια είναι σημαντικό στοιχείο. Υπάρχουν παίκτες που έχουν παίξει 5-6 χρόνια στην ομάδα. Με τους νέους παίκτες χρειάζεται έξτρα δουλειά και χρόνος. Οι αυτοματισμοί είναι κάτι σημαντικό και φαίνονται εύκολα στο παιχνίδι μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ