MVP της 11ης αγωνιστικής ο Αγιόν

MVP της 11ης αγωνιστικής ο Αγιόν

Ο Μεξικανός ήταν εξαιρετικός στη νίκη της Ρεάλ επί της Εφές, συγκέντρωσε 34 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης και κέρδισε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 11ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης με επική ανατροπή «άλωσε» το Σινάν Ερντέμ, επικρατώντας της Αναντολού Εφές με 84-82. Η ισπανική ομάδα τα βρήκε σκούρα απέναντι στους σκληροτράχηλους Τούρκους, αλλά στο τέλος έδειξε χαρακτήρα και πανηγύρισε την πολυπόθητη νίκη.

Στον αγώνα με την Εφές ο τεχνικός των Μαδριλένων, Πάμπλο Λάσο, είχε την τύχη να έχει σε μεγάλη ημέρα τον Γκουστάβο Αγιόν, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, κερδίζοντας τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 11ης στροφής της Ευρωλίγκας!

Ο Μεξικανός σέντερ παρέμεινε στο παρκέ για 21:36 λεπτά, στα οποία είχε 20 πόντους με 10/11 δίποντα, 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και μόλις 1 λάθος, συγκεντρώνοντας 34 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Φανταστική εμφάνιση από τον Αγιόν, που έκανε σμπαράλια την φροντ λάιν της Εφές και βοήθησε τα μέγιστα την Ρεάλ Μαδρίτης να πάρει το διπλό στην Κωνσταντινούπολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ