Ετοιμος ο Ολυμπιακός για τη μάχη με την Εφές (pics)

Ετοιμος ο Ολυμπιακός για τη μάχη με την Εφές (pics)

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό ματς με την Εφές – Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με την Εφές (18:45), για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.  Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο φαληρικό γήπεδο υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ και πλέον είναι πανέτοιμοι για τη μάχη με την τούρκικη ομάδα.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών μάλιστα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο έμπειρος κόουτς μπορεί πλέον να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Αξελ Τουπάν, ο οποίος είχε χάσει τα προηγούμενα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα λόγω τραυματισμού. Πλέον, είναι και αυτός ετοιμοπόλεμος και θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στους Τούρκους.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά από 11 ματς ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 8-3, ενώ η Εφές βρίσκεται δύο νίκες πίσω με 6-5. Η τούρκικη ομάδα, ωστόσο, έχει την 3η καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση και οι Πειραιώτες θα πρέπει να παίξουν πολύ καλή άμυνα, προκειμένου να περιορίσουν τα επιθετικά ατού των φιλοξενούμενων.

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ