Μπασκόνια – Φενέρμπαχτσε 69 – 83

Μπασκόνια – Φενέρμπαχτσε 69 – 83

Η Φενέρμπαχτσε δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κόντρα στην Μπασκόνια, την οποία κέρδισε εκτός έδρας με 83-69 και επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις

Η Φενέρμπαχτσε βρήκε αντίσταση μόνο για ένα δεκάλεπτο κόντρα στην Μπασκόνια, την οποία υπέταξε με 83-69 για την 10η αγωνιστική της Euroleague. Ο Σλούκας ήταν εξαιρετικός με 14 πόντους (4/6 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 3/3 βολές) και οδήγησε την ομάδα του σε μία εύκολη επικράτηση εκτός έδρας.

Η Μπασκόνια μπήκε φορτσάτη στο ματς και ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης στο πρώτο δεκάλεπτο. Το 25-15 έδειχνε ότι η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα τα βρει σκούρα, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Η Φενέρ στη δεύτερη περίοδο ήταν καταιγιστική (26-12) και πήγε στα αποδυτήρια ούσα μπροστά στο σκορ, αφήνοντας πίσω της το άσχημο πρώτο δεκάλεπτο.

Τρίτη περίοδος και οι Τούρκοι ξεκίνησαν από εκεί που το άφησαν, δηλαδή να συνεχίζουν να διευρύνουν το προβάδισμά τους (25-15 αποτέλεσμα περιόδου).

Στην τέταρτη περίοδο η Μπασκόνια ισορρόπησε κάπως την κατάσταση, αλλά φυσικά αυτό δεν μπόρεσε να αλλάξει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης (69-83). Εκ των διακριθέντων από τους γηπεδούχους, ήταν ο Σενγκέλια με 13 πόντους (5/7 δίποντα, 3/4 βολές).

Ωστόσο, ο Βέσελι, ο Ντατόμε, ο Σλούκας και ο Νούναλι έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και έδωσαν στην ομάδα τους μία πολύ άνετη και εμφατική νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 25-15, 12-26, 14-25, 18-17

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ