ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Χίμκι 88-74

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Χίμκι 88-74

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε της Χίμκι με 88-74 και έφτασε τις 9 νίκες σε 12 αγωνιστικές στην Euroleague.

Με κορυφαίο τον Ντάνιελ Χάκετ και τους Σέρχι, Κλάιμπερν, Χάινς και Ντε Κολό σε πολύ καλή μέρα, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη πήρε το ντέρμπι της Μόσχας κόντρα στην Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία πέραν των Τόμας και Μάρκοβιτς δεν είχε άλλον για να τραβήξει το… κάρο από τη λάσπη, κάνοντας την απουσία του Σβεντ εμφανέστατη.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχτηκε την Χίμκι, στην Megasport Arena για τη 12η αγωνιστική της Euroleague. Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη μετά το 13-13 του 5’, έβαλαν την μπάλα πολύ σωστά στο παρκέ και άρχισαν να οικοδομούν σταθερά ένα προβάδισμα. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 24-17 υπέρ της ΤΣΣΚΑ, ενώ στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 49-40.

Η πραγματική διαφορά στο ματς έγινε στην τρίτη περίοδο με τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ να συμπαρασύρονται από τους Ντε Κολό, Χάκετ και Σέρχι οι οποίοι έτρεξαν ένα επί μέρους 26-13. Διαδικαστικού χαρακτήρα το τέταρτο δεκάλεπτο με την Χίμκι να βρίσκεται σε πολύ κακή βραδιά και να ηττάται για 8η φορά σε 12 αναμετρήσεις. Πολύ κακό ποσοστό στα τρίποντα από τους Ρώσους που σούταραν με μόλις 5/18 τρίποντα (27.8%). Η ομάδα του Στρατού διαχειρίστηκε το υπέρ της προβάδισμα και το τελικό ήρθε σαν επιστέγασμα μιας πολύ άνετης ευρωπαϊκής νίκης.

Τα δεκάλεπτα: 24-17, 25-23, 26-13, 13-21

Αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ