Αταμάν: «Κάθε καλοκαίρι προσπαθώ να υπογράψω τον Σπανούλη κι αυτός πάντα μένει στον Ολυμπιακό»

Αταμάν: «Κάθε καλοκαίρι προσπαθώ να υπογράψω τον Σπανούλη κι αυτός πάντα μένει στον Ολυμπιακό»

Ο Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα της Εφές από τον Ολυμπιακό, αποκάλυψε τον μεγάλο του... πόθο που δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Εργκίν Αταμάν έσταξε… μέλι για τον Βασίλη Σπανούλη, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Εφές με τον Ολυμπιακό. Ο Τούρκος τεχνικός αποκάλυψε οτι κάθε καλοκαίρι προσπαθεί να αποσπάσει το «ναι» του ηγέτη των Πειραιωτών, θεωρώντας τον από τους κορυφαίους γκαρντ της Ευρώπης.

Ο Τούρκος τεχνικός είπε αρχικά: «Ηταν ένα τυπικό ματς Euroleague. Η απουσία του Μπομπουά μας ανάγκασε να αλλάξουμε την τακτική μας. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι, δεν κάναμε τίποτα από όσα είχαμε πει. Με τις αλλαγές που κάναμε βρήκαμε όμως ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλό μπάσκετ αλλά τους δώσαμε 18 επιθετικά ριμπάουντ. Για μένα εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Επίσης ο Τουπάν έπαιξε καταπληκτικά. Είχε 5-6 πόντους μέσο όρο και μας σκόραρε 19. Στο τέλος κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε και τις βολές».

Για το αν ο Μίσιτς κουράστηκε στο τέλος, παραδέχθηκε πως «…ναι, πιστεύω πως ίσως να κουράστηκε λίγο. Πρέπει να μάθει να παίζει πιο έξυπνα ώστε να σώζει ενέργεια στην επίθεση. Με τον Μπομπουά εκτός rotation δεν μπορούσαμε να του δώσουμε περισσότερο χρόνο ξεκούρασης».

Για την επιθυμία του να κοουτσάρει τον Βασίλη Σπανούλη: «Κάθε καλοκαίρι προσπαθώ να υπογράψω τον Σπανούλη σε όποια ομάδα κι αν είμαι, αλλά πάντα προτιμά να μένει στον Ολυμπιακό. Τον σέβομαι. Για μένα είναι από τα καλύτερα γκαρντ της Ευρώπης. Ακόμη και στα 35-36 του είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ