Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague

Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ, Φενέρ, Μπασκόνια και Ρεάλ ήταν οι ομάδες που προχώρησαν με νίκη για την πρώτη ημέρα της 12ης αγωνιστικής της Euroleague. Ας δούμε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Εφές Αναντολού (88-81), και ανέβηκε 5ος, φτάνοντας τις 7 νίκες στη διοργάνωση, μειώνοντας την απόσταση από την 4η Εφές στη μία νίκη.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε της Χίμκι με 88-74 και παραμένει στο κατόπι της πρωτοπόρου Φενέρ με 10 νίκες σε 12 ματς, την ώρα που η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υπέστη την 8η της ήττα και βρίσκεται στη 13η θέση.

Οι Τούρκοι της Φενέρ συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους, απολαμβάνοντας την μοναξιά της κορυφής και αναγκάζοντας την Αρμάνι σε ήττα με 92-85, την 4η συνεχόμενη για τους Ιταλούς, που υποχώρησαν στην 7η θέση.

Η Μπασκόνια ανάγκασε την Μακάμπι τελ Αβίβ σε ακόμη μια ήττα (81-79). Οι Βάσκοι ανέβηκαν στην 11η θέση με ρεκόρ 5-7, την ώρα που η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι προτελευταία με αντίστοιχο ρεκόρ 3-9.

Τέλος η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε… περίπατο το μπασκετικό clasico (92-65) και έφτασε τις 10 νίκες στη διοργάνωση με την Μπαρτσελόνα να βρίσκεται πλέον πίσω από τον 5ο Ολυμπιακό με 6 νίκες σε 12 ματς.

Αναλυτικά η βαθμολογία της Euroleague:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ