Τουπάν: «Καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου ο Ολυμπιακός»

Τουπάν: «Καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου ο Ολυμπιακός»

Ο Γάλλος φόργουορντ των πειραιωτών μίλησε για την απόφαση του να φύγει από την Ζαλγκίρις για να υπογράψει στον Ολυμπιακό

Ο Άξελ Τουπάν αποφάσισε να αποχαιρετήσει το περασμένο καλοκαίρι την Ζαλγκίρις Κάουνας, για να υπογράψει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και ο Γάλλος φόργουορντ των ερυθρόλευκων μίλησε για την συγκεκριμένη απόφαση. Η Ζαλγκίρις τίμησε τον Τουπάν όταν ο Ολυμπιακός έπαιξε στο Κάουνας κι ετοίμασε αφιέρωμα στον παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Τουπάν τόνισε μεταξύ άλλων πως αποφάσισε να πάει στους ερυθρόλευκους γιατί ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερη επιλογή για την καριέρα του.

«Είχα την ευκαιρία να παίξω στη Ζαλγκίρις για ακόμα μία σεζόν, αλλά έλαβα μία εξαιρετική προσφορά και κατάλαβα πως αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου», ανέφερε αρχικά ο Τουπάν, ο οποίος μίλησε και για την πρώην ομάδα του, λέγοντας:

«Πιστεύω πως θα είναι όσο καλοί και επικίνδυνοι ήταν πέρσι. Ξεκίνησαν με κάποιες μεγάλες εκτός έδρας νίκες και οι ήττες εντός έδρας ήρθαν από μεγάλες ομάδες. Ήμασταν στην ίδια θέση πέρσι και γίναμε καλύτεροι στη συνέχεια. Ο κόουτς Σάρας ξέρει πως να χρησιμοποιεί τους παίκτες του και η ομάδα θα είναι μία χαρά», επισήμανε ο Γάλλος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ