Ολυμπιακός: Απέναντι στις νταμπλούχες Ισπανίας στο ΣΕΦ (pic)

Ολυμπιακός: Απέναντι στις νταμπλούχες Ισπανίας στο ΣΕΦ (pic)

Οι Ερυθρόλευκες δίνουν ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα Γυναικών (18/12, 18:00) και προσδοκούν την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση απέναντι στην Αβενίδα.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Αβενίδα στο ΣΕΦ (18/12, 18:00, ERTPlay1 και από το κανάλι της FIBA στο YouTube), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Ερυθρόλευκων δίνει το τελευταίο της ευρωπαϊκό παιχνίδι για το 2018 απέναντι στις πρωταθλήτριες Ισπανίας, οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν τρεις νίκες και τρεις ήττες στις πρώτες έξι αγωνιστικές της διοργάνωσης.

Κανονικά θα αγωνιστεί σήμερα η Ιβάνα Τίκβιτς, με την Κροάτισσα σέντερ να κάνει ντεμπούτο με την φανέλα της ομάδας του Πειραιά.

Ο Γιώργος Παντελάκης μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες της για το παιχνίδι της Ευρωλίγκας, από το οποίο θα απουσιάσουν οι Μαρία Αυτζή και Ρίτα Ρασίντ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της 7ης «στροφής» της διοργάνωσης αποτελείται από τις: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς και Χριστίνα Λίτση.

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον κόσμο του απέναντι στις δις νταμπλούχες Ισπανίας σε μια ακόμα δύσκολη αναμέτρηση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ