Μιλουτίνοφ: «Νιώθω εξαιρετικά, σημαντικό που βοήθησα την ομάδα»

Μιλουτίνοφ: «Νιώθω εξαιρετικά, σημαντικό που βοήθησα την ομάδα»

Ο Σέρβος σέντερ μίλησε για την φανταστική εμφάνισή του απέναντι στην Μπαρτσελόνα και επισήμανε ότι θέλει να βελτιωθεί για να προσφέρει ακόμα περισσότερα στον Ολυμπιακό

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν πραγματικός οδοστρωτήρας στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα και μία φανταστική εμφάνιση οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη με 69-60. Μετά το τέλος του αγώνα ο Σέρβος σέντερ τόνισε ότι νιώθει εξαιρετικά και περνάει πολύ καλά με τους συμπαίκτες του στο παρκέ.

Παράλληλα, δήλωσε ότι παίζει για την ομάδα και επισήμανε ότι στόχος του είναι να βελτιωθεί για να προσφέρει ακόμα περισσότερα στον Ολυμπιακό.

«Νιώθω εξαιρετικά και νιώθω το σώμα μου σε καλή κατάσταση. Περνάω πολύ καλά στο παρκέ με τους συμπαίκτες μου. Ελπίζω να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο. Παίζω για την ομάδα. Η σημερινή εμφάνιση σημαίνει πολλά για εμένα, επειδή βοήθησα την ομάδα μου να πετύχει μία σημαντική νίκη.

Για τον Τόμιτς: «Είχε ένα άσχημο ματς. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ήξερα ότι πρέπει να τον σταματήσω. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για την Μπαρτσελόνα και ήμασταν συγκεντρωμένοι πάνω του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ