Μπλατ: «Να βγάλουμε ενέργεια, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Μπλατ: «Να βγάλουμε ενέργεια, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Ο Μπλατ ενόψει του παιχνιδιού με την Γκραν Κανάρια τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να βγάλουν την ίδια ενέργεια που είχαν στο ματς με την Μπαρτσελόνα και κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός χθες το βράδυ με μία φανταστική εμφάνιση επικράτησε εκτός έδρας της Μπαρτσελόνα με 69-60 και μπήκε εντυπωσιακά στην… διαβολοβδομάδα. Πλέον, άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο έχουν επικεντρωθεί στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια, με στόχο να κάνουν το «2 στα 2» και να πετύχουν την 9η νίκη τους στη διοργάνωση.

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης με την ισπανική ομάδα, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να βγάλουν στο παρκέ την ίδια ενέργεια που έβγαλαν και στο παιχνίδι με τους Μπλαουγκράνα και ζήτησε από τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο ΣΕΦ και να σταθεί δίπλα στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεύτερο παιχνίδι σε αυτή την διαβολοβδομάδα, πάντα έχει μία ξεχωριστή δυναμική και για τις δύο ομάδες. Ελπίζουμε να βγάλουμε στο παρκέ την ίδια ενέργεια που είχαμε και στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Ελπίζουμε να έχουμε την βοήθεια των φιλάθλων μας. Η Γκραν Κανάρια είναι μία καλή ομάδα, έχει κερδίσει ήδη πέντε ματς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αγωνιστούμε σε υψηλό επίπεδο».

Για τον Γιώργο Πρίντεζη: «Είχε έναν μυϊκό σπασμό. Δεν ξέραμε αν μπορούσε να αγωνιστεί αλλά ήταν θετικό ότι γύρισε και έδωσε την εμπειρία του στις κρίσιμες φάσεις του αγώνα. Θα είναι έτοιμος γι’ αύριο».

Για τα δυνατά σημεία της Γκραν Κανάρια: «Έχουν κερδίσει πέντε παιχνίδια στην Euroleague, που είναι μία δύσκολη διοργάνωση. Αυτό αρκεί και αυτό το γνωρίζουν καλά οι παίκτες μου. Αυτό μου θυμίζει ένα μότο του Άλμπερτ Αϊνστάιν, που είχε πει το εξής: Υπάρχουν δύο πράγματα στον κόσμο που δεν έχουν όρια. Το ένα είναι το σύμπαν και το άλλο η ηλιθιότητα. Για το πρώτο, δεν είναι σίγουρος». Μάλιστα, ο κόουτς του Ολυμπιακού με χιουμοριστική διάθεση ανέφερε ότι «ο Αϊνστάιν ήταν Έλληνας, όπως και όλοι οι σπουδαίοι άνδρες!».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ελπίζω να έρθουν και να μας υποστηρίξουν, όπως έκαναν και με την Εφές. Ήταν ο βασικός λόγος που κερδίσαμε και ευχόμαστε να τους δούμε και αύριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ