Μπουντούτσνοστ – Φενέρμπαχτσε 65-89

Μπουντούτσνοστ – Φενέρμπαχτσε 65-89

Η Μπουντούσνοστ ήταν ανταγωνιστική μόνο για ένα ημίχρονο κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, αλλά η ομάδα του Ομπράντοβιτς ανέβασε απόδοση στο δεύτερο μισό και έφυγε από το Μαυροβούνιο με τη νίκη με 65-89.

Η Μπουντούσνοστ για 20 λεπτά κοίταξε κατάματα τη Φενέρμπαχτσε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 40-40. Οι Τούρκοι όμως ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους στο τρίτο δεκάλεπτο, έτρεξε ένα επί μέρους σκορ 15-27 και «καθάρισαν» το ματς εύκολα στην τέταρτη και τελευταία περίοδο.

Η ομάδα του Ζέλικο ανέβασε μάλιστα κι άλλο τη διαφορά στη συνέχεια και πήρε τελικά μια ευρεία νίκη, την 13η της στις 14 πρώτες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να μείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ευρωλίγκας.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Γιαν Βέσελι, ο οποίος είχε 19 πόντους με 9/12 σουτ και 9 ριμπάουντ σε μόλις 22:48 συμμετοχής, συγκεντρώνοντας 29 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Σε καλή βραδιά και ο Τζόφρεϊ Λοβέρν με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Κώστας Σλούκας είχε 11 πόντους με 3/5 τρίποντα. Από την πλευρά της Μπουντούσνοστ, η οποία έμεινε στις 3 νίκες, ο Έρλ Κλαρκ είχε 15 πόντους και ο Πέταρ Πόποβιτς 12 πόντους.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας ξεκίνησαν πιο δυναμικά, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν λύσεις και ισορρόπησαν το παιχνίδι έχοντας πρωταγωνιστή τον διψήφιο Ερλ Κλαρκ (11π.). Στο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες, με τους Τούρκους να είναι περισσότερο εύστοχοι έξω από τα 6,75 από ότι εντός ρακέτας.  Στην επανάληψη ο Βέσελι πήρε την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στις πλάτες του και με πολλαπλές λύσεις επιθετικά η Φενέρ έφτασε τελικώς σε μια άνετη επικράτηση με +25 (65-89).

Τα δεκάλεπτα: 20-26, 40-40, 55-67, 65-89

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ