Ζαλγκίρις Κάουνας – Μακάμπι Τελ Αβίβ 80-73

Ζαλγκίρις Κάουνας – Μακάμπι Τελ Αβίβ 80-73

Η ομάδα του Ελληνα τεχνικού πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από την κατάμεστη και «καυτή» Ζαλγκίριο Αρένα του Κάουνας, χάνοντας κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να μπει στην 8άδα.

Η Μακάμπι δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά το 79-63 επί της Χίμκι πριν από δύο ημέρες. Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ηττήθηκε με 80-73 από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Στο 4-10 πλέον η ομάδα του Ελληνα τεχνικού, στο 7-7 εκείνη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ουσιαστικά πλην των Ο’ Μπράιαντ και Γουίλμπεκιν οι Ισραηλινοί δεν είχαν άλλες αξιόπιστες λύσεις στην επίθεση. Ετσι παρέμειναν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν.

Η ομάδα του Σάρας που είχες σαφώς περισσότερες «πηγές» στο σκοραρίσματος με αποτέλεσμα να διατηρεί με αρκετή άνεση ένα προβάδισμα που συχνά άγγιζε διψήφιο αριθμό (56-42, 68-57).

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τρίποντο του Ρολ στους 7 (74-67), μέχρι εκεί όμως. Οι Λιθουανοί απάντησαν  με το ίδιο… νόμισμα (τρίποντο Βέστερμαν) για το 77-67 με 1:15 για το τέλος κι έτσι τα πάντα κρίθηκαν κάπου εκεί.

Να αναφέρουμε οτι οι νικητές είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Ντέιβις, Βέστερμαν, Μιλάκνις, Ουάιτ και Ουλάνοβας), ενώ μοίρασαν και 19 ασίστ. Την ίδια ώρα η ομάδα του Σφαιρόπουλου είχε μόλις 11 τελικές πάσες και 10/31 τρίποντα.


Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ