Μπαρτζώκας: «Επικίνδυνη ομάδα η Μπασκόνια»

Μπαρτζώκας: «Επικίνδυνη ομάδα η Μπασκόνια»

Ο τεχνικός της Χίμκι έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με την Μπασκόνια και έκανε ειδική μνεία στα πόιντ γκαρντ και στους ψηλούς των Ισπανών.

Η Χίμκι απόψε στις 19:00 φιλοξενεί την Μπασκόνια στη Μόσχα, για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μιλάει για τη μεγάλη αναμέτρηση και να εστιάζει στην ποιότητα των Ισπανών στην περιφέρεια αλλά και στη γραμμή των ψηλών.

Ο τεχνικός της ρώσικης ομάδας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι οι Ιβηρες είναι επικίνδυνοι, ωστόσο, επισήμανε ότι οι παίκτες του θέλουν να πάρουν τη νίκη και να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο το 2018.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η Μπασκόνια έρχεται στην Ρωσία με ένα σερί δύο εκτός έδρας νικών, επομένως είναι μία επικίνδυνη ομάδα. Έχουν νέο προπονητή που έφερε καινούρια φιλοσοφία. Επιπλέον, διαθέτουν καλά πόιντ γκαρντ και ικανούς ψηλούς, συνεπώς αναμένουμε ένα δύσκολο ματς. Φυσικά, θέλουμε να ολοκληρώσουμε την χρονιά με νίκη για τον λόγο αυτό θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε το παιχνίδι αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ